Get Adobe Flash player

Nieuw


Training Omgaan met Ongewenst Gedrag!

De training is bedoeld voor zowel medewerk(st)ers die al eerder training hebben gevolgd op het gebied van "Omgaan met ongewenst gedrag / agressie" als voor medewerkers die nog niet zijn geschoold in deze vaardigheden. De groepsgrootte is maximaal twaalf personen.
 
Meer weten? Kijk hier voor de hele opzet

Logo NIBHV
Logo yellow & blue
Logo Stevens elektrotechniek
Nederlandse reanimatieraad
Medizon
Kern spectief
Log Oranje Kruis

Advies op Maat!

Arbowet

Met de invoering van de Arbowet in januari 1994 is bedrijfshulpverlening verplicht gesteld. Deze verplichting zorgt voor bescherming van de werkgever, de werknemers en de bezoekers bij een eventuele calamiteit.

De werkgever kan persoonlijk aansprakelijk gesteld worden of een boete krijgen indien hij niet voldoet aan de verplichtingen van de Arbeidsomstandighedenwet en het Arbeidsomstandighedenbesluit.

Artikel 3 van de Arbeidsomstandighedenwet verplicht de werkgever een zo goed mogelijk arbeidsomstandighedenbeleid te voeren ten aanzien van de veiligheid en gezondheid van zijn werknemers. Het inventariseren en evalueren van gevaren voor de veiligheid, de gezondheid en het welzijn van de werknemers behoren ook tot de zaken van de werkgever.

Artikel 15 en 15a van de Arbeidsomstandighedenwet verplichten de werkgever om over voldoende deskundige bedrijfhulpverleners te beschikken. De bedrijfshulpverleners dienen goed geschoold te zijn. Ook is het verplicht om herhalingscursussen te volgen en ontruimingsoefeningen te houden.

TREMA is in staat om u via een gedegen advies verder te helpen bij complexe zaken als het ontwikkelen van een Bedrijfsnoodplan, tot het begeleiden van complete bouwprojecten. Omdat TREMA ook gespecialiseerd is op het gebied van opleidingen, de begeleiding van uw ontruimingsoefening en zelfs voor de benodigde producten, kunt u bij TREMA terecht voor een totaal pakket.

Zoals advies omtrent:

controle elektrische gereedschappen volgens NEN 3140.

Risico-inventarisatie

Als u contact met ons op neemt, komen wij in een persoonlijk gesprek graag de voordelen van dit totaal pakket aan u uitleggen!

advies op maat